2012.02.19.

2012.05.31. 21:31

Debrecen, HNO3, Raptor jesus, Outrage, The gundown

Na ez már olyan régen volt, hogy fullra nem emlékszem, de azért leírom. A Raptor jesusre talán már kíváncsi volt pár ember, hogy mi is volt ez, mer tmég sose látták hallották. Ez bizony a Hands off volt, csak kitalálta Kóti, hogy nyomjunk csak feldolgozást a 80-as évek elejéről, úgyhogy betanultunk pár számot. Ha jól emlékszem ez volt a setlist: 
7 seconds - No authority
Bad brains - Attitude
Adolescents - I hate children
Dead kennedys - Nazi punks fuck off
Cromags - Hard times
Negative approach - Tied down
JFA - Out of school

Outrage koncertjére 3 hónap távlatból fullra nem emlékszem, az is lehet, hogy meg se néztem. :( 
A Gundown-ra viszont már emlékszem. Spanyol csávók voltak, full dallamos punkrockot toltak, most így visszaemlékezve mintha a descendents-ben lennének szólók, meg kicsit rock and rollosabb lenne. Erre szerintem a Hno történetének legnagyobb bulija kerekedett, pogózott mindenki, még egy fotel is. Visszahívták őket vagy kétszer. Én mindezt oldalról néztem a többi lúzerrel. Végül kicsit dumáltam a dobosukkal spanyolul mert nem tudott angolul, hát azt visszahallgatnám elég sokat röhögnék magamon is(főleg). 

A bejegyzés trackback címe:

https://wastedshows.blog.hu/api/trackback/id/tr174558038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása